Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Volt ilyen tünet bárkinek.?

Volt ilyen tünet bárkinek.?

Figyelt kérdés

Sziasztok. :)

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy nagyon erős görcsölésem van. Mintha szét szakadnák és mintha megakarna jönni ( de egyébként nem.) görcsölés, szúrás érzés és alig bírok menni tőle. ( Fájdalomcsillapítóval csökken.)

Ebben szeretnék kérni segítséget, mert ilyen erőteljes görcsölésem, szúrásom nem volt. A fájdalom vándorol hol bal,közép és jobb oldalt van, de általában balon erősebb és egész végig kihat.

( Párkapcsolatban élek.)

Néha van,hogy a görcsölés ( van amikor elmúlik,de általában mindig jelen van a görcs és a szúrás van ahol gyenge és van amikor ultra erősen.) utána a hasam is szúrkál.

Remélem érthetően mondtam és köszönöm a segítséget. :)

aug. 16. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Én elsőnek kivizsgáltatnám magam a helyedben endometriózisra. Sok más baj is lehet, de nőgyógyászhoz kell menned mindenképp ilyen erős panaszokkal
aug. 16. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Nekem endo és mióma okozott ilyen erős fájdalmat. Én is azt éreztem, hogy szétszakad a testem.
aug. 16. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
1+ Meg petefészek gyulladás is tud ilyen tünetekkel járni, meg méhen kivüli terheség is, ha a petevezetőben tapad meg.. Szóval ügyelet-most. Nem holnap, nem majd. Majd az UH megmutatja melyik is a sok közül. Ügyeleten, Klinikákon ilyenkor is UH-oznak.
aug. 16. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

"görcsölés, szúrás érzés és alig bírok menni tőle."

A méhen kívüli terhesség tünetei

enyhe hüvelyi barnás vérzés;

alhasi fájdalom;

gyomorpanaszok, hányinger, hányás;

éles hasi görcsök;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szédülés vagy gyengeség; illetve.

fájdalom a vállban, a nyakban vagy a végbélben.

aug. 16. 20:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm szépen a segítségeteket.

Voltam nőgyógyásznál, mindent rendben talált és azt mondta menjek HCG vérvételre, mert gyanús,h terhesség áll az egészben, de nem látja. Csináltam kettő tesztet az mind pozitív. Vérvételen meg azt mondták lehet olyan kicsi,h nem látszik még de kiderül az eredményből h tényleg babát várok e és ha igen nem e méhen kívül.

aug. 24. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!