Ez PMS tünet vagy terhesség lehet?
3 hete nem védekezünk (3x voltunk együtt úgy, nem bennem ment el).
Sajnos PCOS és IR beteg vagyok, majdnem egy éve nem volt menstruációm. Szedek gyógyszert, járok orvoshoz,de csak nem sikerül meghozni. Előtte azért gyakrabban volt.
Nekem mindig is nagyon erős PMS tüneteit voltak, mellfájdalom,hányinger,rossz közérzet,hasfájás, a ciklus előtt már 1-2 héttel.
2 napja elkezdett fájni a mellem és ugyanolyan tüneteit vannak mint a PMS-nél szokott.
Arra gondoltam,hogy nahát végre megjön. De aztán eszembe jutott,hogy mi van ha terhes lettem.
Nem lenne gond, ha az lennék,de az sem lenne katasztrófa,ha nem.
Fel lennénk készülve rá, de ha nem, az sem baj mert még bőven építjük az életünk/karrierünk.
Gondolom ez PMS tünet lehet, mivel majdnem 1 éve nem jött meg, vagy így is lehetséges lenne a teherbeesés úgy hogy nem is ment el bennem?
Bocsánat a fura kérdésekért csak már angyalok az egészen.
Aki esetleg sorstárs vagy van hasonló tapasztalata,megköszönöm a válaszokat.
Most ebből mit lehet mondani, hogy olyanok a tüneteid, mint PMS-nél.. amibe a mellfájdalom is benne van. Ebből honnan tudjuk? Majd vegyél tesztet, ennyi.
Hogyha terhes is lennél, de közben rosszak a hormonális értékeid, nagy eséllyel nem fog megmaradni...
Nem akarlak elkeseríteni, de ahogy az egyes is írja, ha terhes is vagy, ennyire durva hormonháztartási zavarokkal valszeg úgyse marad meg, HA az is vagy. Az orvosok nem arra készítették fel a szervezeted, hogy terhes legyél, hanem "csak" menstruálj legalább.
Amúgy részvétem, borzalmas lehet ezzel a betegséggel élni.
Szerintem ha van rá lehetőséged menj el egy nőgyógyászhoz meg csinálj egy terhességi tesztet.
Sajnálom hogy ilyen betegségeid vannak, kitartást jobbulást!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!