Melyik fogamzásgátlót ajánlanátok? Melyik volt a legrosszabb? Sürgős!
Sziasztok!
Eddig én Qlairát szedtem, de attól borzasztó migrénem van, a 4. levelet ma használtam el. Holnaptól Slinda gyógyszerre ajánlott átváltanom, de úgy hogy a placebo tabikat nem is szabad bevennem...
Félek, csak rosszakat hallottam róla...
Nektek melyik vált be eddig, illetve volt már rossz tapasztalatotok?
Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de fontold meg, hogy nem szedsz ilyeneket. Sajnos a fogamzásgátló gyógyszerek, nagyon durván káros hatással vannak rád, szétcseszik a testedet hormonálisan. Ennek kellemetlen tünetei vannak - ahogy te is tapasztaltad sajnos -, de az én barátaim főként a libidó teljes haláláról, hüvelyszárazságról (emiatt a szexuális élet teljes leállásáról), durva aknéról, meghízásról, cisztákról számoltak be. Emellett jellemző még az is, hogy miután leállnak vele jönnek ezek a bajok csőstül, illetve a teherbeeséssel kapcsolatos nehézségek.
Én emiatt sosem mertem szedni.
Köszi a válaszokat!
Utolsó, sajnos én sem önszántamból folyamodtam ehhez a megoldáshoz... Hosszú ideje nőgyógyászról-nőgyógyászra ugrálok, ezért lett elegem és adtam be a derekamat hátha mégis jó lesz a gyógyszer. Elsőre nem vált be, hát akkor holnap megpróbálom másodszorra is. Harmadszorra meg már nem lesz, az is biztos...🥲
Hú, de azt ugye tudod, hogy amint abbahagyod a fogamzásgátlót (akár gyereket akarsz, akár másért), a tüneteid visszajönnek, valószínűleg még erősebben is? A fogamzásgátló csak elnyomja a valódi problémát.
Meg kell tudnod, mi a valódi gondod
Menj endokrinológushoz, más orvoshoz. Az a nőgyógyász, aki felír egy tablettát, mondván hogy attól majd minden megoldódik, az bizony nem a legjobb orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!