Irritációt válltott ki a teafaolaj a hüvelyemen, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Felfáztam, és a barátnőm javasolta, hogy tisztasági betétre tegyek pár csepp teafaolajat, mivel nagyon hatásos. Interneten is utána olvastam, ahol szintén ilyen véleményeket találtam róla, ezért gondoltam kipróbálom. Reggel viszont arra keltem, hogy ég, csíp a hüvelyem 2 oldala, vagyis a combom belső részeinél de teljesen a hüvelyem szélei. Mi tévő legyek?aug. 15. 06:23
2/6 anonim válasza:
Uhhh. Sajnálom. A teafaolaj önmagában elég erős. Lehet hígítani kellett volna. Főleg, hogy közvetlen a nyálkahártyával érintkezik. Szerintem kenjél rá Sudokrémet, az nagyon sok mindenre jó. Nyugtatja. Idő fog neki kelleni, amíg helyre jön. Többet ilyet ne csinálj.
3/6 anonim válasza:
Ez egy kemény lecke volt, hogy NE csináld. Mivel felszivta, már kb semmit nem tudsz tenni, orvos esetleg tud ajánlani rá valamit, ami tud enyhíteni... gratulálok, maradjunk annyiban...🤦🏻♀️
4/6 anonim válasza:
Jaj, az okos barátnők... Meg a net, ahol a nők az ecet-szódabikarbóna kombóra esküdnek 🤦
Eleve érzékeny, sérülékeny és sebes volt a nemiszerved, mintha olajat öntenél a tűzre. Szerinted miért nincsenek teafaolajos cuccok hüvelyi fertőzés kezelésére? Mert nem használ, csak árt.
Most nem tudsz mást tenni, mint kenegeted magad valami nyugtató krémmel, és kivárod, hogy meggyógyulj.
5/6 anonim válasza:
Teafa olaj mar, még higítva se tenném oda, felfázásra vannak gyógyteák, de recept nélkül kapható gyógyszer is. Kend be körömvirág krémmel vékonyan.
6/6 anonim válasza:
Komolyan nem hiszem el, hogy valaki ilyen bromságot csinál 2024-ben, mert az ostoba barátnője ezt javaolja.
Neked sincs több eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!