5 hónapja szültem , az elmúlt 3 hónapban rendszeres, napra pontosan volt a menstruációm. Múlt hét csütörtökön kellett volna megjönnie , de azóta csak törlésnél volt barnás , illetve néha véres a papír. Valakinek volt hasonló?
Ugyanez van nekem is. Márciusban szültem 6 hét után megjött, aztán még kb vagy 2x június elején volt meg utoljára azóta semmi.
Persze voltam dokinál aki azt mondta normális.
És neked is volt olyan, hogy 1-2 x volt , aztán szinte egesznap semmi?
Mindenképp elmegyek orvoshoz.
Én vagyok a másik, akinél hasonló volt. Nekem is volt ilyen mint neked,aztán váltott olyanba, hogy menstruációt követően peteérés utáni 1-2 napig folyamatosan barnáztam. Az utóbbi 7-8 hónapig tartott. Ilyenkor még minden normális. Szerintem tuti nem vagy terhes.
Amúgy engem a császár nen traumatizált, sőt. Úgy maradt meg bennem, hogy ez egy vicc volt, egy semmi. (Mindkettő) Ezek után soha nem szülnék természetes úton.
Az lemaradt, hogy elmegyek orvoshoz. Már kaptam időpontot is.
Elysium terhességi tesztet csináltam, hogy 20miu/ml. Valaki használt már ilyen tesztet?
Voltam orvosnál. Minden rendben, hormon vervetelre kell mennem.
Koszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!