Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló mellékhatásai 1...

Fogamzásgátló mellékhatásai 1 év után?

Figyelt kérdés
Kicsivel több mint egy éve szedem a Cypromix fogamzásgátlót, akné miatt írták fel, mert mellette a Medinacot is szedtem. Az arcom helyrejött, viszont a gyógyszert továbbra is felírták, mivel nem okozott gondot. Az elmúlt egy hónapban viszont iszonyatos fejfájás gyötör napi szinten, a vérnyomásom is ingadozik, a fülem eldugul, fáradékony vagyok, nincs energiám… Háziorvos, fül-orr gégész is látott, és ott említették hogy a fogamzásgátló is okozhat ilyen gondokat, mivel látszólag minden más rendben van. Mivel az elmúlt évben nem okozott gondot, bele sem gondoltam, hogy attól lehet. De mégis, okozhatja ezt a tabletta 1 év szedés után?

aug. 6. 11:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Okozhat migrént a fogamzásgátló, érdemes lenne konzultálni erről a nőgyógyásszal. Anyukámnak hasonló tünetei voltak, azonnali abbahagyást javasolt az orvos.

Amúgy én is szedtem medinacot, egy két évig hatott, de újra el kellene kezdenem. Inkább maradok pattanásos, de soha többe nem szedem be 🙂 utólag kiderült hogy pajzsmirigy alulmukodesem van és a hormon problémák miatt vannak pattijaim. Lehet érdemes lenne neked is megnézetni😊

aug. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!