Enyhe vizeletcsepegés esetén milyen előnye van az inkontinencia betétnek a sima menstruációs betéthez képest?
Figyelt kérdés
Nekem is van enyhe inkontinenciám pár éve (csak pisilés után jön ki sokszor pár csepp, tehát nem vészes, és nem is rendszeresen áll fenn, havonta pár alkalommal van gond), de még nem vettem speciális Tena Lady és hasonló inkontinencia betéteket, mert a Libresse éjszakaija is fel tudja szívni azt a pár cseppet is ami kijön.
Viszont olvasgattam a közelmúltban a témában különböző fórumokon és sokszor látom, hogy mégis a Tena Lady-t ajánlják akkor is ha csak csepeg.
Emiatt kérdezem, az inkontinencia betét miben jobb enyhe csepegés esetén, tekintve, hogy akkora mennyiséget még a sima menstruációs, éjszakai betét is elbír? Valóban érdemesebb Tenát venni, annak ellenére, hogy drágább?
aug. 5. 19:32
2/5 Kései Sirató válasza:
Szerintem ha nagyon enyhe, akkor elég a sima menstruációs betét is.
3/5 anonim válasza:
Mondjuk a szagot jobban megköti talán. Nem tudom.
4/5 anonim válasza:
A mensi vér sűrűbb, és kb. egyenletesen ürül. A vizelet sokkal hígabb, és nem egyenletesen, hanem szakaszosan, hirtelen jön pár csepp. Ezt a gyors felszívóképességű inkonti betét tudja felszívni, a másikon átfolyhat. A szagokat is másképp kell megkötni. A rossmannban is kapsz saját márkás inkonti betétet (pont úgy néz ki, mint a mensihez használatos), viszonylag olcsó és jó. Nemcsak a Tena Lady létezik.
5/5 anonim válasza:
Kérdező áruld el, hány éves vagy, mert -ha fiatal vagy- esetleg más megoldás is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!