Vizeletcsepegésre milyen betétet lehet használni még a Tenán kívül?
Figyelt kérdés
Csak pisilések után, és csak egy pár csepp jön ki, szóval nem súlyos, kb. napi 5-6-szor egy kevés csurrantás megy be. Tehát nem komoly inkontinencia.
Esetleg erre lehet valamilyen másféle betétet használni ami olcsóbb, hogy ne a Tenát kelljen megvenni?
Akinek volt ilyen csepegése, mit használt?
2022. nov. 1. 07:22
1/4 anonim válasza:
Ha nem olyan komoly a gond, akkor sztem csak egy sima tisztasági megfelel, kb márkától függetlenül.
Persze azért nem árt tudni, hogy mióta áll fenn a gond, most mennyi idős vagy... Na meg persze azt is, mi okozza.
2/4 anonim válasza:
Szinte minden drogériának van sajátmárkás inkontinencia betétje, ami olcsóbb, mint a Tena. Rossmann, DM, Müller, de van a Tesconak, Auchannak, még a Lidl-nek is. Én a nagymennyiségű vérhez ilyet használok.
3/4 anonim válasza:
mosható tisztasági betétet ajánlok
4/4 anonim válasza:
Kövezz meg, de szerintem ez épp elég súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!