Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Klitorisz gyulladása valakinek...

Klitorisz gyulladása valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Fesztiválon sátraztam nagyjából 5 napon keresztül tusoltam minden nap, viszont volt hogy olyan hidegek voltak az éjszakák hogy farmerban aludtam, új alsóneműbeb ráadásul azon filózom lehet annyira kidörzsölhette hogy megduzzadt/begyulladt az irritációtól, viszont a fesztivál óta már három napna megvan duzzadva mint egy buci és kurvára fáj ha hozzáérek. Alapvetően nem ég, viszked meg semmi csak ha hozzáér valami. Próbáltam valami kence ficével enyhíteni a gyulladást ami a felét le is vitte de a maradék elég állandónak tűnik, ami azért is gáz mert konkrétan pár napja jöttem össze egy sráccal és hát felmerült már ez is az is, de hát sok mindent nem tudunk kezdeni mert közöltem vele hogy vannak ilyen alügyi problémáim.

Megérti, de akkor is nagyon kellemetlen, és nem tudom hogy ez most lemegy-e magától, vagy kezelnem kéne-e valamivel, vagy lehet nem is kidörzsölés hanem valami fertőzés amit esetleg a fesztivál udvar zuhanyából szedtem össze..

Valakinek ha van esetleg tapasztalata duzzadt, begyulladt klitorisszal (csiklóval) légyszi írjon. Mert ha nem kell nem megyek vele nőgyógyászhoz.

Köszi előre is!

2024. aug. 5. 14:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom ti mennyi idő utan fekszetek le a másikkal de szerintem két hónap bőven elég egy ismerkedéshez. Hát szóval azért valóban nem volt szép.

Egyedül annyit írtam hogy pár napja jöttem vele össze.

Amit azért találtam fontosnak mert nem tudtam hogyan érintheti ez a probléma a szexuális életem, gondoltam talán valaki fűz hozzá valami hasznoa dolgot de mindegy is, kár volt bíznom ilyenben.

Nincs semmi gond, csak ne ítélkezzünk már, főleg hogy nem ez volt a kérdés témája.

2024. aug. 6. 13:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Jogos. Viszont ha ilyeneket írsz ki, látod: nagy valószínűséggel szét leszel szedve.

Jobbulást!

2024. aug. 6. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!