Klitorisz gyulladása valakinek tapasztalata?
Fesztiválon sátraztam nagyjából 5 napon keresztül tusoltam minden nap, viszont volt hogy olyan hidegek voltak az éjszakák hogy farmerban aludtam, új alsóneműbeb ráadásul azon filózom lehet annyira kidörzsölhette hogy megduzzadt/begyulladt az irritációtól, viszont a fesztivál óta már három napna megvan duzzadva mint egy buci és kurvára fáj ha hozzáérek. Alapvetően nem ég, viszked meg semmi csak ha hozzáér valami. Próbáltam valami kence ficével enyhíteni a gyulladást ami a felét le is vitte de a maradék elég állandónak tűnik, ami azért is gáz mert konkrétan pár napja jöttem össze egy sráccal és hát felmerült már ez is az is, de hát sok mindent nem tudunk kezdeni mert közöltem vele hogy vannak ilyen alügyi problémáim.
Megérti, de akkor is nagyon kellemetlen, és nem tudom hogy ez most lemegy-e magától, vagy kezelnem kéne-e valamivel, vagy lehet nem is kidörzsölés hanem valami fertőzés amit esetleg a fesztivál udvar zuhanyából szedtem össze..
Valakinek ha van esetleg tapasztalata duzzadt, begyulladt klitorisszal (csiklóval) légyszi írjon. Mert ha nem kell nem megyek vele nőgyógyászhoz.
Köszi előre is!
"ami azért is gáz mert konkrétan pár napja jöttem össze egy sráccal és hát felmerült már ez is az is"
Ítélkeznék, de azzal nem válaszolom meg a kérdésed.
Ilyen "alügyi" problémával mindenképpen keresd fel a nőgyógyászodat! Főleg az ápdétben leírtak miatt (is).
Te jó ég... jól elrendezted magad!
Ezzel a mentalitással talán meg is érdemled.. 🫣
"Minden évben a világ szépe
ezrek példaképe
de ő nem olyan lány
nem olyan lány, mint a képen
a fesztiválra ingyen bérlet
de vajon mit ad cserébe?
ő nem olyan lány
ő nem olyan lány,
sose kérte"
Az update miatt menj el most már mindenképpen nőgyógyászhoz. Jobbulást!
2, 3
Még szóra méltatni sem lehet a válaszotokat, azon kívül, hogy szégyelljétek magatokat.
Én nem szégyellem magam! Nyers voltam és? Attól még igazam van! Ha beteg vagyok nem ide írkálok ki meg várok hátha rosszabb lesz! Mert persze a digi dugira lenne esze,de arra már nem hogy elment volna orvoshoz már rég jobban lenne,de nem...
Nyers igazság ez van. Ha fáj majd elmúlik.
Aki pár nap ismeretség után azon aggódik, hogy a duzzadt csiklója miatt nem lehet semmi az illető pasival... na az szégyellje magát!
Ami a legfontosabb (kellene legyen), az a testi/lelki egészség!
Ha nem írta volna ki a körítéssztorit, nem verte volna ki a biztosítékot. Csak simán "elküldtük volna" nőgyógyászhoz.
A szégyenteljes #3as voltam.
Emberek ki az isten írta hogy pár napja ismerem? A randi fázisunk epjutott egy komolyabb lépcsőig IGEN HELÓ felmerült a sze x is.
Istenem ti nektek kurv ára nem lehet jobb dolgotok ha ezen akadtok fent és még én vagyok az 5 éves.
Ráadasul mint kiderült, dobpergés egy megyulladt szőrtüsző volt amit ki is tisztítottam előző nap, most érkeztem haza nőgyógyásztól.
De úgy voltam vele "baszki lehet csak egy hét után kapok időpontot azért valakit megkérdezhetnék nem?"
Komolyan szégyeljétek már magatokat. Undorító hogy neki förmedtek valakinek aki csak segítség után érdeklődik.
Hasonló kérdéseknél is úgy neki tudnak esni a másiknak. Kur va élet.
És talán azért is vagyok most mérges mert el nem tudom képzelni hogy a többi kérdező mi az isten válaszokat kaphat kommentben.
Komolyan, ez nem oké.
Hozzá teszem, igen egy rohadt farmerben aludtam mert olyan hideg volt az éjszaka hogy a lenge gumis nadrágomban egyszerűen megfáztam volna.
Id ióta.
Segítséget kértél, javasoltam is a nőgyógyászt!
Az utolsó megjegyzésem tényleg nem volt szép (hogy talán meg is érdemled). Egy picit meg is bántam..
"ami azért is gáz mert konkrétan pár napja jöttem össze egy sráccal és hát felmerült már ez is az is"
Deee, nekem ez még mindig nagyon friss kapcsolatot jelent a matatáshoz. 🫣
Azért örülök, hogy jobban vagy és legalább tudod, hogy mi van a testeddel!
A 2est látom törölték, így léptem a helyére.
#3as voltam, az a szégyenteljes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!