Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Missed ab után tünetekkel mit...

Missed ab után tünetekkel mit lehet kezdeni, kihez lehet fordulni?

Figyelt kérdés

Volt egy missed ab beavatkozásom már 3 éve azóta pedig szó szerint ég a petefészkem és szinte alig vérzek menszesznél, de az orvosok csak addig jutnak, hogy hüvelyi ultrahang.

Félek, hogy a terhességemnél komoly komplikáció lesz ez miatt.

Voltam több magánorvosnál is, de már olyan is volt aki vizsgálat előtt csupán az előzményekből azt mondta biztos nincs itt semmi baj.

Szerintem igen is a beavatkozásnál valamit nagyon elcsesztek, de nem tudom milyen vizsgálattal lehetne ezt kimutatni.

aug. 3. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász és endokrinológus tud segíteni, a hüvelyin kívül valószínűleg kell hasi/kismedencei UH, teljes hormonvizsgálat, petevezeték-átjárhatósági vizsgálat és ki tudja mi még. Nem tudom merre laksz, hogy egy normális magándokit sem találsz, én a helyedben valamelyik komolyabb magánklinikára gyűjtenék pénzt, egyrészt ott helyben meg tudnak minden vizsgálatot csinálni, másrészt nekik "cégként" fontosabb a jó hírnév mint egy darab xy doktorúrnak.
aug. 3. 19:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál : )

Melyiket ajánlod Maglódhoz közel akár Budapesten is jó nekem csak tényleg megbízható legyen és jó orvos.

aug. 3. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Konkrét orvost nem tudok ajánlani sajnos, de ahol már jártam és elégedett voltam az a Tritonlife és a Medicover - az előbbi drágább. A honlapjukon fenn vannak a szakorvosaik is és hogy milyen területre szakosodtak, próbálj meg egy nőgyógyász-endokrinológust keresni.
aug. 3. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!