Érdemes ezekkel a tünetekkel urológushoz fordulni?
Reggeli merevedésem már nincs, viszont, ha néha éjszaka előfordul, fel is ébredek rá. Nemi vágy 0.
Vizelési problémám igazából nincs, néha előfordul, ha sok van a hólyagomban, a vége már nehezebben jön. Viszont sokszor van úgy, hogy nagyon kell, de nem sok jön, viszont nem fáj semmim.
Egy hónapja voltam éhgyomorral vérvételen, a glükózom éhgyomorra is 6-os volt, ez a felső limit a mérésnél. Bocsánat, hogy így írom, teszter technikus vagyok.
Vérnyomásom viszonylag magas.
Állandó éjszakában dolgozom, nagyon rosszul alszom.
50 F
Érdemes elmenni simán, aludni én is betyár xarul alszom, addig is a prostamol unot ajánlanám.
Egyébként ismerősömnek p-rákja volt és szinte semmit nem tapasztalt, csak azt a végefele hogy a szokottnál nehezebben vizel, aztán az utolsó napon már azt se, a kórházba műtét után vagy alatt (azt nem tudom) de meghalt.
Teljesen felesleges. Öregszel, ennyi.
1
Azért nem kell rögtön temetni az embert...
2
Már miért kellene 2 évente járni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!