17 vagyok miért nincs mellem?
Figyelt kérdés
Magát az A kosarat is alig éri el, és tök pici, visszavesz az önbizalmamból, a fiúkra nem is merek gondolni. Szerintetek mit tegyek?júl. 30. 11:44
11/22 anonim válasza:
Ne már, biztos jó csaj vagy ! Legfeljebb később nő meg. Örülj hogy nem olyan hatalmas lógósak !
12/22 anonim válasza:
Priviben írj kérlek, ez személyes téma. Biztalak. Volt hasonló tapasztalatom.
13/22 anonim válasza:
(Nyilván, aki tényleg lány, azzal lehet négyszemközt írni, reagál)
14/22 anonim válasza:
Nálunk az asszonynak is A-s mellei vannak, csak terhességek és szoptatás alatt nőttek nagyobbra, de utána visszamentek eredeti méretükre.
Ettől még lehetsz nőies. Sok kismellű nő van.
15/22 anonim válasza:
Sok kismellû nônek van barátja. Normális fiú nem mellméret alapján választ párt. Sikeres párkapcsolathoz a személyiségeteknek, értékrendeteknek kell passzolnia. Aki az alapján utasít el, hogy a melled ilyen vagy olyan, azokért a fiúkért nem kár.
16/22 anonim válasza:
85 B méretű melltartót hordok. Nem is akartam soha nagyobbat. Aki szeret, így fogad el.
17/22 anonim válasza:
17
Khm, khm... azért van némi különbség egy 85 AA méretű mell és egy 85 B méretű mell között...
18/22 anonim válasza:
36 vagyok, kb semmi mellem. Pff, kit érdekel, legalább nem kell melltartóval vacakolni :D
20/22 anonim válasza:
19! Ez egy pozitív életszemléletre utaló válasz! :D Jófej csaj lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!