Normális viszketés "ott és akkor"?
Figyelt kérdés
A menstruációm az 1-2. nap a legerősebb általában, a 3. napon kezd gyengébb lenni. Észrevettem egy ideje, hogy a 3. nap illetve utána, mindig viszket "ott". Sűrűn cserélem a betétet, sosem várom meg hogy tele legyen vagy valami. Ez normális?
18L
2010. nov. 1. 16:22
2/8 anonim válasza:
Lehet,hogy allergiás vagy arra az eu betétre.Nem illatosított esetleg?Próbálj meg egy másfajtát,ami érzékeny bőrüeknek való.
3/8 A kérdező kommentje:
Always-t használok. De érdekes, hogy amint áttérek a tisztasági betétre utána már nem viszketek :S
2010. nov. 1. 16:29
4/8 anonim válasza:
Az illatösított betét sokaknak okoz allergiát.
5/8 anonim válasza:
Akkor használj másik fajtát,szerintem annak nem bírod az anyagát.Én sem bírtam egyébként azt amit te is használsz.
6/8 A kérdező kommentje:
Jó, váltani fogok :D Köszönöm szépen a válaszokat ;)
2010. nov. 1. 17:07
7/8 anonim válasza:
Én is tapasztaltam ilyet.
Bár nem vagyok orvos meg semmi én is a betéttel hoztam összefüggésbe.Eleinte always-t használtam én is,akkor viszkettem.Aztán áttértem a bella blue vagy bella rose betétre.Sokkal jobban bevált,mint az always és nem is viszket a nemi szervem!
Bár mostmár inkább tampont használok!
Amióta nem alwayst használok nem viszket.
15/L
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.
Köszönöm a válaszodat, ki fogom probálni :)
2010. nov. 1. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!