Canesten okozhat hüvelyszárazságot?
Figyelt kérdés
Hüvelygombára canesten kombit használtam, amitől sikeresen el is múlt. A 3 darabos tablettás verziót használtam, és 2 hétig kenegettem magam. Ezután kb másfél hetet vártunk a szexel barátommal, viszont akkor tűnt fel hogy eléggé száraz vagyok, amivel egyébként sosem volt gondom.. Folyásom is nagyon minimális, kevesebb mint ami normál esetben volt eddig nálam. Egyébként ez volt az első alkalmam szerencsére a hüvelygombával, ezért nem vagyok túl tapasztalt ezzel kapcsolatban. Viszont úgy gondolom hogy a canesten okozta nálam a jelenlegi fennálló problémát, mivel tényleg soha nem volt hüvelyszárasággal gondom.. Ez elmúlik magától vagy vennem kell rá valamit? Szívesen fogadok bármilyen tanácsot ezzel kapcsolatban, illetve ha valaki tud ájánlani bevált kúpot/gyógyszert rá azt megköszönném! 20/Ljúl. 30. 00:29
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok Nő, de szerintem menj el Nőgyógyászhoz,
az jobban tud segíteni neked.
2/3 Aleksandra27 válasza:
A Canesten (klotrimazol) egy gombaellenes gyógyszer, amelyet hüvelyi fertőzések kezelésére használnak. Bár a hüvelyszárazság nem gyakori mellékhatás, egyes nők irritációt, viszketést vagy kellemetlen érzést tapasztalhatnak, beleértve a szárazságot is a Canesten alkalmazása során. Ha ezek a tünetek jelentkeznek, javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával, hogy megbeszélje az alternatív kezeléseket vagy a tünetek enyhítésére szolgáló további intézkedéseket.
Hüvelyszárazság esetén ajánlott nőgyógyászhoz fordulni. Felveszem a kapcsolatot ezzel az orvossal [link]
3/3 anonim válasza:
Nekem sajnos nagyon száraz a hüvelyem, mindig fájt a szex is miatta. Szerintem a fogamzásgátló tabletta tehet róla. Na mindegy. Én Cikadridina kúpot szoktam használni heti 1*, (először egy hétig minden nap használtam), és azóta nincs bajom vele, nekem bevált, már nem vagyok száraz. Hormonmentes, vény nélkül kapható, szóval én csak ajánlani tudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!