Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha 5 hónapig kimaradt a...

Ha 5 hónapig kimaradt a menstruáció és semmit sem csináltam másképp, akkor miért jött meg váratlanul újra? Mit tegyek hogy újra kimaradjon?

Figyelt kérdés

Mindig is nagyon rendszertelen volt, de azért általában mindig megjön csak nem pontos.

Most február közepe óta már teljesen kimaradt, de egy hete jöttek újra a tünetek, az ideg, az elmebaj és meg is jött újra sajnos…

Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ilyenkor mi történik a szervezetben hogy 5 hónap után mi változik meg hogy hirtelen a semmiből újra megjön….

Hogy lehetne elérni hogy újra kimaradjon?

30 éves vagyok szóval nem változó korszak vagy ilyesmi..

júl. 29. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Hát nem vagy teljesen normális. A menstruáció a szervezetünk normális, egészséges működését jelzi jó esetben.

Nagy valószínűséggel valami hormon problémád van, azért nincs rendszeres ciklusod. Nőgyógyász vagy endokrinológus tud segíteni.

júl. 29. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Korai klimax is letezik, az már huszonévesen elérheti az embert.
júl. 29. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
El kéne menni orvoshoz, hogy kiderüljön, hogy mi az oka. Lehet, valami hormonzavar, ciszta, akármi.
júl. 29. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
Mert csak. A szervezetednek épp most jutott eszébe, hogy "ja, amúgy kéne".
júl. 29. 13:04
 5/5 A kérdező kommentje:

1 leírtam hogy szenvedek nagyon a menszesz miatt

Szorongás, depresszió és hangulatingadozások.

Premenstruációs szindróma járul hozzá, előtte egy hétig még rosszabbul vagyok

Már örültem hogy végre vège de most újra megjött a semmiből

júl. 29. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!