Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Miért visztek magatokk...

Lányok! Miért visztek magatokkal 5-6 betétet és tampont?

Figyelt kérdés
Egy nő előttem fizetett a kasszánál és egy rakat betét hullott ki a táskájából, sőt pár tampon el is gurult. Miért kell ilyen ipari mennyiség ezekből egy egyszerű bevásárláshoz? Nem tudom milyen gyakran cserélitek ezeket, de csak nem kell naponta 10 db, főleg nem betét a tampon mellé.
júl. 29. 08:34
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Hivatalosan 2-3 óránként cserélni kéne a tampont akkor is, ha még nincsen tele, ha van egy 8 órás munkanapja, plusz 1 órát eltölt a boltban, 1 órát utazik egy nap, és nem akarja megkockáztatni, hogy mégis elfogy, vagy valaki kér tőle egyet, akkor az 5-6 tampon teljesen indokolt, ha nem akarja mindennap újratöltögetni a táskáját akkor még több is. Sokan használnak tampon mellé betétet, ilyen melegben bele is izzadsz, nem árt cserélgetni akkor is ha nincs szivárgás.
júl. 29. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Aztán neked nem mindegy, hogy mi rejlik egy női táskában? 😃

Én sem szoktam kiszedegetni a táskából, ha épp nincs meg vagy bevásárolni megyek.

Inkább több legyen nálam, mint semmi. Felfázáskor pl jártam már úgy, hogy betét és tampon is volt bent, éppen kibírta az egy órás hazautat átázás nélkül.

júl. 29. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert félünk, hogy nem lesz elég.
júl. 29. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Megint a fétises...
júl. 29. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Fu bmeg

Ne szólj már bele abba hogy egy nő mit visz magával a menszeszéhez

Orulj hogy neked nem kell erre koltened meg keresztül menni ezen mert kva drága is amúgy már a betét

júl. 29. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Amit írsz, az teljesen normális egynapi mennyiség. Mi bajod vele?
júl. 29. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ki az a nemnormális, aki minden egyes vásárláshoz külön bepakol a táskájába??? A szokásos táskámban van eleve pár betét meg tampon, annyi, ami bármilyen egész napos program esetén elegendő lehet a legerősebb napon is. És akkor nem ér meglepetés. Max ha kiborul a táskámból :D
júl. 29. 16:22
 8/9 anonim válasza:

Szerintem ez úgy lehetett, hogy valószínűleg épp megvolt a menstruációja, ÉS nem csak bevásárolni ugrott le otthonról, hanem ment utána munkába, vagy utazni valahova, stb. és elrakott egy adagot, mert nem naponta szeretné újratölteni.

Én inkább azt nem értem, hogy miért nem zsebben, vagy külön neszeszerben tartja. Nem egyszerűbb, mint csak behajintani, aztán keresgetni, meg elhagyogatni...?

júl. 30. 08:08
 9/9 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Miért lettem lepontozva? Ha valaki 12-13 órát távol van otthonról, akkor nem normális az 5-6 darab? Vagy mi? :D

júl. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!