Görcsöl de nem jön meg, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Napok óta görcsölök, de nem akar megjönni. Mindig rendesen gumival védekezünk, sosem szakadt még ki. Mi lehet a baj?
Tesztet most nemtok venni zárva minden.
júl. 28. 15:00
1/9 anonim válasza:
Stressz, betegség, felborult hormonháztartás. Nekem volt, mikor 1,5 hetet késett, mikor sokat stresszeltem. Szóval simán megjöhet:)
2/9 anonim válasza:
Akkor majd veszel tesztet holnap. Ezt így távolról nőgyógyász se tudja megmondani mi bajod van. Esetleg konzultálj eggyel személyesen
3/9 A kérdező kommentje:
1-es és te éltél nemi életet akkor?
júl. 28. 15:51
4/9 A kérdező kommentje:
Persze igaz, tudom, hogy nem vagytok távgyógyítók, csak muszáj valakivel megbeszélnem aki külső személy.
júl. 28. 15:53
5/9 anonim válasza:
Anyuddal nem tudod megbeszélni? Ő külső személy, a szexben nyilván nem vesz részt
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem élnek a szüleim.
júl. 28. 16:01
7/9 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :(
Amúgy lehet méhnyak gyulladás is a háttérben, vagy valamilyen felszálló fertőzés.
8/9 anonim válasza:
#1-es vagyis, igen, és én is paráztam, hogy lehet terhes lettem, de csináltam tesztet, ami negatív lett. A teszt után 3-4 nappal jött meg. Gondolom a stressz miatt még többet késett, mint alapból késett volna. Szóval arra is van esély, hogy terhes vagy, meg arra is, hogy nálad is csak a hormonháztartás borult meg és késik:)
9/9 A kérdező kommentje:
Az igen, 2 hetet is késett? :O Az nem semmi.
Sajnos sok stressz ért mostanában, én erre gondolok.
Gumit rendesen hasznaljuk, nem is szakadt ki, csodálkoznék ha baj lenne, de félek tőle.
Köszi a válaszokat.
júl. 28. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!