Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kidörzsölődhetett odalent?

Kidörzsölődhetett odalent?

Figyelt kérdés
A fenekemnél van probléma néha fáj törlés után illetve most ülésnél is néha ha úgy érkezem le. Aranyerem nem lehet, egyrészt nagyon fiatal vagyok másrészt meg is néztem és nincs ott semmi kitüremkedés. Egy pirosabb csíkot láttam így gondoltam hogy lehet kidörzsölődött a sor törléstől. Lehetséges ez vagy más lehet a probléma? Mit használjak rá, neogranormon?
júl. 28. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az aranyér nem korfüggő, akár egy csecsemőnek is lehet. Lehetséges a törölgetéstől. Neogranormon jó lesz vagy körömvirág.
júl. 28. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sebekre a vazelin a legjobb! Gyógyszertár!
júl. 28. 13:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Dm-ben lehet kapni sima vazelint tubusbab, az is jó lehet?
júl. 28. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindegy csak vazelin legyen, de én a gyógyszertárit javaslom, pár 100 forint és sokáig elég.

Ilyen kiszerelésben adják általában:

[link]

júl. 28. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Én régebben vettem, de olyan 300 Ft körül lehet egy tégely, sokáig elég!
júl. 28. 13:40
 6/7 anonim válasza:
Mycosid hintőpor. Jól beválik.
júl. 29. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Használj cink-oxidos krémet (pl. Sudocrem) a bőrirritáció kezelésére. Ez segít csökkenteni a gyulladást és védi a bőrt a további dörzsöléstől. Alkalmazd naponta többször, vékony rétegben az érintett területre.
aug. 10. 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!