Tampon ha nem megy fel, akkor sem használható már később?
Még nem használtam sose, csak olvastam legutóbb, hogy miként kell használni, útmutatót.
És ott azt írták, hogy ha nem sikerül egy tampont felhelyezni, akkor később, ha megint próbálkozunk, akkor már új tamponnal, nem azzal.
Kérdezem tényleg így van? Mi az oka? tekintve, hogy mivel felhelyezni nem sikerült, így elhasználva sem lett.
Ha később még próbálkozok a tampon használattal, valóban csak újjal szabad, és amit nem tettem fel, csak "próbálkoztam" vele, az kuka?
Igen, a probalkozastol mar veres lesz pl. Amit utana a kezeddel mwgont megfogsz, megint betennél. Nem higienikus.
100 forintos tetelrol beszelunk. Ennyit megér.
Amugy nekem eddig egyszer volt ilyen eletemben. Nabumm. Tuleltem. Bontottam masikat
Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, hogy amikor szrás után törlésnél már tiszta a wc-papír, akkor azt is a wc-be dobom, és nem teszem vissza :D
Nem higiénikus, mégha nem is lesz véres, összetapicskolod, valamennyi testnedv így is lesz rajta, arra rászáll a por, a légy, különben is, hova teszed?
Ezek ilyen mondvacsinált, újkori problémák.
Én leteszem egy darab wc-papírra a fürdőben, és újra felhasználom. Nem fogok pazarolni. Nincs annyira tele a p@csám.
6-os, tudom, hogy Fétike az, egyértelmű, annak vanank ilyen agyhalott kérdései, de eddig a betéten pattogott ugyanebben a témában :D
De közben meg volt olyan nőismerősöm, aki annyira igénytelen volt magára, hogy belőle meg simán kinéztem.
Véres tampon pzs-ben az ágyára dobva! meg ilyenek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!