Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás vagy mi lehet a gond?

Felfázás vagy mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Volt korábban már felfázásom, az is hasonló mint ez, de akkor egy antibiotikum (monureal) után azonnal megoldodott.

Volt egy laparaszkopos műtétem(remélem jól írtam). Betekintettek, bél endó van, de az évek óta, panasz ehhez nem köthető.

A műtét 3 hónapja volt, és azóta már 2-3. Alkalommal érzem ezt, mintha fel lennék fázva.. de nincs alhasi görcs,csak a csiklóm vége fáj, mármint olyan érzés mintha belűlröl a legvégén mindig lenne ott egy csepp, ami megkönnyebbülés ha ki jön.

Háziorvosnk említettem, kaptam rá egy monurealt, majd újra vissza tért. Elkezdtem szedni a tôzegáfonyát, majd idővel elmúlt.

De most megint 2-3 hét után visszajött. És amikor figyelem, és koncentrálok rá, nagyon rossz érzés… ma megint elkezdtem érezni.. a semmiből jött az érzés, és amióta agyalok rajta mégrosszabb..

Mát ettől csavarodok be,hogy ez pszichés? Valami a műtétkor bajt csinált a katéter? Esetleg folyamatos felfázás?

Valakinek van esetleg tippje kérem ossz meg velem:/

júl. 23. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
nem a csiklóból jön a pisi azzal remélem tisztába vagy .. nyomás a nőgyógyász,ne diagnoztizálgasd magad össze vissza !
júl. 23. 23:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászhoz ezzel tényleg el kéne menni, ha állandóan visszajön.

Felfázásra illetve hasonló érzésre nekem az szokott működni, hogy nagyon sokat iszom, óránként 1 liter vizet leerőltetek, hogy pisiléssel ezek a kórokozók távozzanak. Egy egyszerű felfázáson vagy kisebb fertőzésen nekem mindig segített (1-2 napon belül), komolyabb helyzetben nyilván nem fog, de ha gondolod, egy próbát megér, hátha javul a helyzet.

júl. 24. 00:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, viszont nekem fura ez, mert van olyan, hogy el is múlik hetekre.

Megyek nőgyógyászhoz, de hetek mire bekerülök sajnos.

Tőzegáfonya segített múltkor. Aztán pszichésen is talán hogy nem agyaltam, nemtudom van-e köze hozzá. :/

júl. 24. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!