Eldurvult a felfázás vagy valami más lehet a gond?
Sziasztok! Kb 1 hete elmentem a házi orvoshoz felfázásos tünetekkel (sűrű vizelési inger, alhasi fájdalom), aki egy tesztcsíkkal meg is nézte a vizeletem, amiben talált baktériumot. Kaptam antibiotikumot, el is szedtem, viszont 2 napja hogy szurkál az alhasam, van amikor folyamatos tompa fájdalmat érzek és véres hüvelyi folyásom van. Annyira nem vészes a fájdalom, de nagyon ijesztő. A vér sem olyan eget rengetően sok, sőt.. a ciklusom a 16.napon tart, általában 28 napos szokott lenni. Az első két, három napon nagyon szoktam görcsölni. Fogamzásgátlót nem szedek és nemi életet sem élek már egy jó ideje. Szerintetek mi lehet a gond? Totál beparáztam, annyi ijesztő dolgot olvastam a neten :( Hétfőn megyek nőgyógyászhoz, csak addig kb szét parázom az életem, hogy mi bajom van. Ha esetleg valakinek voltak hasonló panaszai, hálás lennék, ha megosztaná mi volt a gond. Köszönöm.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!