Mitől lehet alhasi fájdalmam? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Kb péntek óta kezdődött, hogy elkezdtem magam furcsán érezni, gyengének mint mikor azt várod hogy a munkából vagy suliból jövet csak belezuhanj az ágyba. Az aznap esti programomnak is lőttek mivel olyan szinten gyenge voltam és fáradt, kicsit a hideg is rázott, menstruáció alatti émelygést éreztem. A menszeszem kb 2hete mult el. Nem tudnék olyanról hogy teherbe eshettem volna mert figyelünk a barátommal. Viszont elkezdtem magamat eléggé paráztatni, mivel kisebb folyásom is van és alhasi fájdalmak elő-elő jönnek. Ma sajnos ünnep van a nőgyógyászom nem rendel viszont ügyeletre nem akarok menni... lehet-e ezzel várnom holnapig? Én petefészek gyulladásra gyanakszom... de remélem semmi komoly... sajnos hipohonder vagyok:) köszönöm előre is a válaszokat.2010. nov. 1. 11:19
1/3 anonim válasza:
Jó esetben kihúzod holnapig, de holnap feltétlenül menj orvoshoz akkor is, ha jobban lennél. Lehet bármiféle nőgyógyászati megbetegedés, lehet vese, esetleg epehólyag. Kell egy hasi ultrahang. Ha muszáj, bemehetsz a kórházba, kötelesek ellátni. Én is jártam így, nekem miómám volt.
2/3 anonim válasza:
1 napot lehet várni.
Több hetet nem.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos az orvos szabin van igy csak csütörtökre van időpontom:( nem szeretnék kórházakba vagy ügyeletre menni nincsenek jó tapasztalataim:(
2010. nov. 2. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!