Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen lesz a vizsgálat?

Milyen lesz a vizsgálat?

Figyelt kérdés
Aranyeres panasz esetén a vizsgálatnál belülről is vizsgál? Bedugja a doki az ujját a fenekembe? Vagy csak megnézi kívülről?
júl. 21. 08:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Be. A belső aranyereket így lehet megállapítani, vizsgálni.
júl. 21. 08:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Jajnekem. Köszi
júl. 21. 08:59
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
Igen be dugja az úját! Ez a minimum. De ha nem talál semmit. Akkor fel tól a seggeden 1 KM hosszú nagyon vastag, és nagyon merev csövet. Amiben kamera van. És avval fog be nézni. Persze előtte kapsz 10 liter meleg vízes beöntést amitől fosni fogsz!
júl. 21. 09:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást 😅
júl. 21. 09:14
 5/13 anonim ***** válasza:
12%

Sebészeti kompetencia első körben az aranyér vizsgálat (csak nem tudom miért). Majd ő küldhet proctológiára

Szóval igen, fel fog nyúlni. De te csaj vagy, már megszokhattad, hogy behatolnak. Gondolj bele nekünk férfiaknak milyen rossz egy prosztata vizsgálat. Ráadásul egy másik faszival (mert az urológusok fele szerintem nem heteró és 99% a hapsi)

júl. 21. 09:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, melyik lukba és milyen körülmények között történik a behatolás.
júl. 21. 09:19
 7/13 anonim ***** válasza:
17%

Hát hidd el, nekünk se mindegy. Pláne az nem hogy a mienkbe egy másik faszi. Hány éves vagy?

Nőgyógyásznál mikor voltál legutóbb?

júl. 21. 09:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Ezekhez semmi közöd. Pláne a nők egészsége kategóriában.
júl. 21. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Be.

Amúgy semmi különös, odaladra fekszel, lábadat felhúzod térdben, ő letolja a nadrágot, bugyit (hogy hozzáférjen a vizsgálandó területhez).

Maga a vizsgálat maximum 10 mp, és NEM fáj, csak "kellemetlen".

A maximum 10 mp-cel szerintem sokat mondtam, amúgy.

Csak para, főleg az első, mert nem tudod, mire számíts, de mire felfogod, hogy vizsgál kb meg is vizsgált.

júl. 21. 10:25
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Komolyan ennyire gusztustalan a férfi társadalom? Mi az hogy nekünk megvan szokva hogy behatolnak? Ugye tudod hogy azt a lukat ugyan arra használjuk mint ti? Remélem nemed is kijön az aranyered, és majd járhatsz eleget hogy megtudd szokni hogy behatolnak. Gratulálok..
júl. 21. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!