Szerintetek mitől gyenge a menstruációm?
Sziasztok!
Tegnap szeretkezés után vette észre a párom, hogy vérzek ott lent. Mondtam is neki, hogy nem most kéne megjönnie hanem picit később, de gondoltam csak felsértette ott belül és amiatt van. Másnap megjött a menstruációm picit, viszont, iszonyat gyenge, pedig nem ilyen szokott lenni. Általában erős, szokott görcsölni a hasam 2-3 napig, sok vérzésem szokott lenni, ezért is tartom furcsának, hogy most szinte egyáltalán nem...
Párommal óvszerrel védekezünk, mindig odafigyelünk és leellenőrizzük a végén, hogy minden rendben van e. Teszteltem ma egyet és az negatív lett.
Ha esetleg nem terhesség áll a háttérben akkor mi lehet? Hormonzavar?
Volt valakinek már hasonló?
A segítő válaszokat köszönöm :)
10. Ez nagy hülyeség, a normális ciklus 28-35 napos, a nők nem gépek így természetes és teljesen normális, hogy nem mindig ugyanannyi napos hanem 2-3 napot eltér ezzel nincs semmi probléma! Amúgy nagyon sok minden befolyásolja még az is ha kicsit kevesebb vizet iszol vagy másképp étkezel mint általában.
A kérdezőnek viszont valóban rendszertelen és endokrinológushoz kéne mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!