Sűrűn van hüvelygombám, évi 3-4 alkalommal is. Mindig elmegyek orvoshoz, mindig felirnak gyogyszert is, amitől helyrejövök, de pár hét vagy hónap múlva újra kezdődik az egész. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2008. jan. 9. 13:58
1/5 anonim válasza:
Én is így voltam kb.2 évig, előjött elmúlt aztán pár hét múlva megint visszajött.Ha egyszer elkapod nehéz belőle kigyógyulni teljesen.Nekem hála Istennek már csak nagyon ritkán jön elő,mondjuk én fogamzásgátlót szedek és állítólag az legyengíti a hüvely védekezőképességét, meg van aki eleve könnyebben elkapja ezeket a betegségeket.Kitartás,el fog múlni csak sajnos idő kell hozzá.
2/5 anonim válasza:
Én nekem is volt egyszer,de teljesen elmúlt egyseri kezeléstől.Jó,valami 5ezer Ft-ot hagytam ott a patikában.A doki valami tabit meg valami krémet írt fel,amivel lekezeltük magunkat a párommal.
Sokat segíthet az elmulasztásban,ha a tangabugyit lecseréled rendes vonalúra.Meg egy természetgyógyásszal sem lenne hátrány beszélni.Sok olyannak tudják,az ellenszerét,aminek a mai ember nem.Lehet valamilyen táplálkozási hiányosság vagy lelki eredetű baj.Illetve az sem lenne baj,ha lenne a tatyódban egy csomag fertőtlenítő kendő,ha olyan WC-t kell használnod,amit sokan mások is.
3/5 anonim válasza:
Vigyázz a higiéniára,wc deszka,stb...Ha legközelenn mész dokihoz ilyen panasszal,mondd meg neki,hogy a partnered számára is i´rjon fel valamit.Igaz,hogy a gombás fertözést nagyon könnyü visszakapni,pláne ha a partner nincsen kezelve.
4/5 anonim válasza:
Én már 3x hagytam abba a fogamzásgátlót, mert nem bírtam az állandó gombát, és egyértelműen attól volt, a tablettában található vagy progeszteron v ösztrogén miatt, nem emlékszem most melyik! Nekem a doki azt mondta, hogy minden este kenjem be canesten krémmel. +alacsony hormontartalmú bogyó. Vannak olyanok akik nagyon érzékenyek erre.
5/5 anonim válasza:
A párod nem kapta közben el?
Mert őrajta nem látszik - viszont simán visszafertőz!
Beszélj az orvossal, és ad majd neki is gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!