Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem múlik el a vézés? (SOS)

Miért nem múlik el a vézés? (SOS)

Figyelt kérdés

10. napja szedem a levonoore nevű (alacsony hormontartalmú) fogamzásgátlót. A vérzésem még mindig nem múlt el, sőt két napja miután beveszem a gyógyszert fel is erősödik, mint egy rendes menstruáció. Gyakran darabos is. Ugyanez történik szex után is, szinte rögtön elönt a vér pedig előtte alig volt egy kicsi. Nem tudom normális e ez a mennyiség. Azt tudom h pecsételés gyakori az első hónapokban de ez kicsit azért több annál. Lehet túl alacsony nekem a fogigátló hormonszintje? Mit csináljak? Várjak még hátha jobb lesz, tartsak szünetet vagy muszáj leszek tablettát váltani?

21/L

júl. 16. 19:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9-es kommentelő

Migrénem nincs szerencsére, meg semmi komoly bajom.

Magán rendelésen voltam mikor felírta a doki, de valami ritka szar volt és 12.000 forintomba fájt.

10-es kommentelő

Ózdi korházban van ez a doki, valami khalid bushra a neve, ismerősöm ajánlotta h milyen kedves stb de egyrészt nem volt az, másfelől meg konkrétan alig értettem mit magyaráz, kész katasztrófa volt szval hozzá fix nem megyek vissza.

Még várok egy hetet, ha nem enyhül akkor megyek másik dokihoz gyógyszert váltani.

júl. 17. 00:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Sajnos ez előfordulhat amikor elkezdesz fogamzásgátló tablettát szedni. Ha jól értem az első levélnél jársz. Többek között az ilyenek miatt érzem jó döntésnek hogy már nem szedek fogamzásgátló tablettát. Borzasztóan bekavar a sok mű hormon a ciklusba.
júl. 17. 19:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Tudom h nem a legjobb dolog de az óvszert meg nem szeretem így bevállaltam. Még az első levélnél járok igen, szval reménykedem benne h elmúlik ez a zavarodás, ha meg nem akkor váltani kell tablettát.
júl. 17. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!