Hónapok óta szenvedek gyakori vizelési ingerrel. Már nagyon idegesít. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Április körül fel fáztam, de a gyógyszerek rá nem segítettek. Utána azt mondták hogy mégsem felfázás hanem fertőzés. Utána megint visszatértünk a felfázásra. Legalábbis a nőgyógyász azt mondta, hogy szerinte az. Adott antibiotikumot. Mostmár nincs fájásom, de minden percben úgy érzem, hogy kell menjek a wc-részt és már nagyon kikészít ez az egész.júl. 15. 11:00
1/5 anonim válasza:
Talán inkább egy urológushoz kéne elmenned.
2/5 anonim válasza:
Nem lehet esetleg egészen más probléma?
Mennyi folyadékot iszol?
Stressz vagy cukor...?
3/5 anonim válasza:
Amit nem értek az az, hogy a felfázás az egy bakteriális fertőzés. Szóval mi a különbség az orvos szerint? ^^" Vagy egy más fajta felfázásra godnolt?
Menj urológushoz, lehet másfajta antibiotikum kell. Anyukámnak kétszeri alkalomra lett vége.
Amúgy hány éves vagy? Menopauzán túl esetleg?
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Akkor tenyésztés kell minimum és arra specifikusan kezelést adni.
5/5 A kérdező kommentje:
#2 Szerintem a kettő között az a különbség, hogy az egyik gombás fertőzés a másik meg nem.
A menopauzához közel sem vagyok😅
18L
júl. 15. 17:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!