Lehet e hatással ez a nagy meleg a menstruációra,késhet e ?
Figyelt kérdés
júl. 15. 04:18
1/8 anonim válasza:
Hogyne lehetne, ez az embertelen hőség. Nekem 4 napom van elvileg, de már most érzem, hogy meg visel. Katasztrófa, ki tartást mindenkinek!
2/8 anonim válasza:
Természetesen lehet hoszen az emberi test nem egy robot
3/8 anonim válasza:
Nagyon könnyen lehet. Nekem volt olyan, hogy annyira megviselte a testem a meleg, hogy két héttel hamarabb jött meg, olyan is, hogy nem jött meg rendesen, csak pecsételt...ilyeneket minden esetben csak akkor produkált a testem, amikor óriási kánikula volt. Egyébként nagyon sok minden felboríthatja a ciklust, az emberi test nem egy gépezet. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Kőszönöm a válaszokat
júl. 15. 17:12
5/8 anonim válasza:
Szia! Nekem most van 3. napja, hogy késik, és a hasamban érzem időnként azt a “mindjárt megjön” érzést de semmi… Visszanéztem a mensi naptáramat, és 2019 óta minden évben volt egy nyári hónapom amikor sokat késett, pedig mindig pontos. Nálam a nyarak mindig ilyen gázak..
6/8 anonim válasza:
3-as vagyok. Nálam pont ez szokott lenni, amit az 5-ös válaszoló ír. Nyáron mindig csúszkál vagy aligha jön meg. Ez a meleg amúgy is embert próbáló, nem ehhez van szokva a szervezet...nem kell megijedni, akár az is előfordulhat, hogy egyszer kimarad. A stressz is tud ilyet csinálni akár, én érettségi előtt annyira stresszeltem, hogy meg se jött, amíg be nem fejeztem az írásbeliket...sok minden befolyásolhatja a ciklusodat. Még 1 hét csúszás is a normál kategóriába tartozik, ne aggódj. :)
7/8 anonim válasza:
Nekem konkrétan most jött meg 10 perce 8 nap késés után úgy, hogy óramű pontosságú a menzeszem.. Katasztrófa. Ráadásul olyan f.sul viselem ezt a meleget hogy rendesen úgy tombolnak a hormonjaim mint egy tinédzsernek pedig az már nem ma voltam.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem 4 napot késett.
Tudom milyen rossz érzés,főleg ilyen borzalmas melegben. Kitartást csajok
júl. 17. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!