Hoppá, itt egy újabb perverz betét fetises idióta.
2023. júl. 17. 15:21
2/12 anonim válasza:
Nálam nem változik, úgy használom, mint máskor. Habár ez egyénfüggő, kinek hogy és mi izzad.
De ha van kádatok, hozzá mozgatható zuhanyfejjel, akkor csere után ülj a kád szélére úgy, hogy az a részed belógjon, és mosd meg lent magad a zuhanyfejjel. Csak nézd, hogy addig csináld, amíg a lefolyó víz már nem pirosas.
2023. júl. 17. 15:27
3/12 anonim válasza:
En egyszer cserelek a mensim alatt, a tobbit meg csak hagyom lefolyni...
Ha no lennel, nem kerdezned, mert akkor cserelsz, amikor KELL.
Fel nem tudom fogni, miert izgulsz a temara, heti egyszer tuti kerdezel, betetes, tamponos, menstruacios kerdest, te beteg farok
2023. júl. 17. 15:33
4/12 anonim válasza:
Én egész jól viselem a betétet.
Olyan 2x,3x cserélem egy nap,bár igaz,hogy általában nem túl erős a vérzésem.
2023. júl. 17. 15:34
5/12 anonim válasza:
Sehogy, menstruációs bugyit használok és szuper anyaga van, beszívja az uzzadtságot is.
Reggel és este cserélem
2023. júl. 17. 15:47
6/12 anonim válasza:
Gyakrabban mint alapból. Most órát nem tudok mondani mert az függ a vérzés erősségétől, de alapból nem szoktam négy óránál tovább bent hagyni. Ilyenkor viszont gyakrabban mert tényleg nem kellemes ha beleizzadsz.
2023. júl. 17. 16:29
7/12 anonim válasza:
Hat nem Alwayst hasznalok. Az tiszta muanyag, jo a marketingje, de gagyi.
2023. júl. 17. 18:49
8/12 anonim válasza:
A platinum és a sensitive amúgy sokkal jobb ebből a szempontból, a sima always-zel engem is ki lehet kergetni a világból :) #6 voltam
2023. júl. 17. 18:56
9/12 anonim válasza:
Már megint a betétfétises... Ha nő lennél, nem kérdeznél, hanem cserélnél, amikor szükséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!