Egy éve szedek fog.gatlot. hamarabb jött meg. Baj? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mindig szerdai napra esik az utolsó szem, onnantol vasárnap este vagy hetfon szokott megjonni. Most szerdán tegnap bevettem az utolso szemet, erre ma már látom, erzem hogy meg fog jönni. Nyalkas pirosast töröltem. Ez baj? Nyilván megkerdezem a dokimat is, de addig is csak orlom magam.júl. 11. 18:10
1/3 anonim válasza:
Nekem is változó. Nekem szombaton van az utolsó szem, utána változóan kedd este, szerda, vagy csütörtök reggelre jön meg. Ne izgulj.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a megnyugtatasodat! Csak ez most extra korán van. Egy nap telt el és máris reagalt rá... egyébként más panaszom nincs.
júl. 11. 18:25
3/3 anonim válasza:
A megvonásos vérzésnek a szünet EGYIK napján kell kezdődnie. Persze fura hogy ilyen korán megindult. De nincs ezzel semmi gond. Kár a dokit zavarni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!