Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten kombi után mikor...

Canesten kombi után mikor lehet szexelni?

Figyelt kérdés
Hüvelygombára canesten kombit használtam, elhasználtam a 3 tablettát, és ma telt le az egy hét hogy kenegettem magam a krémmel napi 3x. Így hogy 1 teljes hétig kezeltem magam, lehet szexelni? Vagy várnom kell még? Egyébként semmi tünetem nincs már, csak attól tartok hogy nem ürült ki teljesen a tabletta belőlem. Néha még elszórtan van hogy jön ki egy picit, mennyi idő mire teljesen kitisztul?

júl. 10. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
34%

Tiszteld már meg a partneredet azzal hogy hüvelygombásan nem szexelsz!

Ennyire nem lehetsz türelmetlen! Először kezeltesd magad!

Valaki 10 éve nem volt már férfival/nővel!

júl. 10. 20:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Te meg tanulj meg olvasni, és értelmezni a szöveget! Idióta..
júl. 10. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1: Neked mi bajod van? Szövegértelmezés? Kezelte magát!

Pár napot szükséges várni, hogy teljesen kiürüljön (legalábbis nem túl guszta úgy szexelni, hogy vannak még maradványok), ill. akkor lehet biztosan megmondani, hogy valóban elmúlt-e.

júl. 10. 21:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Nyilván elég kellemetlen lenne, azért is kérdeztem hogy mennyi idő kb mire kitisztul. Valahol olvastam hogy 1-2 nap elég a teljes kitisztuláshoz, nálam ez már negyedik napja tart.☹️
júl. 10. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is beletelt 4 napba, a Canesten lassan ürül, de van olyan hüvelykúp, ami tényleg 1-2 nap alatt kitisztul. Viszont azt mondanám, ha még 1-2 nap múlva is ez a helyzet, akkor valószínűleg nem gyógyultál meg… (A Canesten olyasmi folyást okoz, mint a hüvelygomba.)
júl. 10. 21:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez is olyasmi már az első tablettától kezdve, csak nem darabos már. Igazából minimális már a folyás.. Hátha 1-2 nap és tényleg megszűnik, utána akkor várok még jövőhét hétvégéig a szexel is, gondolom ez így már elegendő idő, főleg tünetek nélkül. Egyébként köszönöm a segítséget, kedves vagy!
júl. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!