Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Befelé forduló mellbimbóval...

Befelé forduló mellbimbóval mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és a mellbimbóm szabályosan befelé áll. Eddig nem nagyon foglalkoztam vele mert gondoltam úgyis kifejlődik majd. Kezdem elveszteni a reményt. Kéne kezdenem vele valamit, tudok valahogy rásegíteni?
2024. júl. 10. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért baj az?
2024. júl. 10. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha mondjuk szoptatna ha lesz gyereke, akkor igen, baj.

Orvos mondott valamit?

2024. júl. 10. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Még csak nem fejlődött ki.
2024. júl. 10. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
legalábbis remélem
2024. júl. 10. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
40%

Menj el megnézetni. Nem akarlak megijeszteni, valószínüleg csak genetikailag ilyen, de csak hogy tudjátok, ez mellrák tünet is lehet, ha korábban nem volt ilyen. Jobb félni mint megijedni, pláne ilyen esetben.

[link]

2024. júl. 10. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kisebb koromban az egyik befelé, a másik kifelé állt. Nem nagyon foglalkoztam vele. Aztán egy idő után nem tudom mi történt, de mindkettő kifelé állt.

Szóval amíg ilyen, szerintem örülj neki, legalább melltartó nélkül sem üt át a bimbód! :)

2024. júl. 11. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Semmit nem lehet vele kezdeni,csak műtèttel fordul ki. Nekem is az van,szoptatni sem tudtam.
nov. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!