Pár napja (kb. olyan 4-5) ha befelé nyomom a mellbimbóm vagy ha összenyomom fáj. Ma már nem fájt annyira mint 2-3 napja. De még érzékeny. Amúgy is ilyen befelé forduló mellbimbóm van, csak hidegre jön elő a kis szenya xdd. Mitől lehet?
Terhesség kizárva. Mióta az eszemet tudom, az egyik mellem kisebb mint a másik. Szemmel láthatóan. Mosószer allergia nem tudom, most vettem fel ezt a melltartót, lehet hogy ez még a régi öblítővel van mosva, amitől kipattogtam. Meg kb 2 hónapja ki van száradva egy kicsit a jobb mellbimbóm körül. Már egész szép. (Ekcémám van 9 éve) Szerintetek?
18/L
Miért nyomkodod be? Jajj
Ha van ekcémád, akkor van rá kenőcsöd is gondolom. Alkalmazd, de csak a bimbóudvaron.
Ha nem nagyon fáj és nem állandóan,akkor csupán hormonális lehet. Ha állandó és erős akkor lehet gyulladás, háziorvos adhat beutalót emlőultranagra.(biztos ami biztos)
Bevált mosószert pedig ne változtasd meg.
Menstruáció során ( meg előtte) megduzzadnak a mellek
Valószínűleg ezért nem tudod benyomni (de ezt a szokást inkább hagyd el, genetikádon hogy befele van nem lehet módosítani) ( majd szoptatáskor bimbókiemelőt kell használni,annyi)
Ha ekcémának látod, akkor arra való krémmel kend, de ugye nem szabad sokszor mert azok általában szteroidosok, használhatod a garmastant kiegészítés képpen.
Van különben egy alkalmazás telefonra, medinnoscan a neve, távbőrgyógyászat, próbáld ki hátha sikerrel jársz vele .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!