Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi vált be nektek pcos-re?

Mi vált be nektek pcos-re?

Figyelt kérdés
Nem akarok fogamzasgatlot szedni, mert anyukamnak volt melyvenas trombozisa.

júl. 9. 23:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt mindenképp a nőgyógyászoddal kellene megbeszélned.
júl. 11. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:
A fogamzasgatlo amugy is csak elfedi a tuneteket. En amikor megtudtam a pcos-t, nezettem D-vitaminszintet es hat a beka feneke alatt volt. Elkezdtem napi 10ezer egyseget szedni, amit azota is szedek K2-vitaminnal kombinalva (nekem 2008-9-ben diagnosztizaltak) plusz kromtablettat es baratcserjet. Pajzsmirigyet is nezettem, ami bar elfogadhato tartomanyban volt (marmint a TSH), de azt irja az irodalom, hogy 2,0 alatt kell lennie, hogy a peteeres helyrealljon. Erre homeopatias cseppeket szedtem (Fucus vesiculosus D6) es talan 1,8 lett a tsh, pontosan nem emlekszem, ugye mar vagy 15 eve volt ez. Akkor rendszeres lett a ciklusom, bar nagyon hosszu volt, 50-60 nap, megis meglepetesszeruen megfogant az elso kislanyunk. O nemsokara mar 13 eves lesz. Aztan 3 evvel kesobb ismet kislanyunk szuletett, ezek utan hosszu ideig kb. 30 napos ciklusaim voltak es bar nem terveztuk, de nagy oromunkre ujra bekopogott a golya, igy mar haromlanyosak vagyunk :) hozza kell tennem, mindig akkor lett igazan megbizhato a ciklusom, amikor a sulyom is rendben volt, ami nalam a 70kg kornyeket jelenti (ilyenkor szerintem még van rajtam felesleg, foleg a hasamon, de nagyjabol jol nezek ki, ferjem szerint viszont gebe vagyok 😀 )
júl. 12. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!