Mit ajánlanátok hüvelygombára?
Figyelt kérdés
Már elhasználtam egy 3db-os pewaryl lady kúpot,vasárnap tettem fel az utolsót,de még ma is érzem hogy viszketek,nem értem miért nem volt hatásos,enyhültek a tünetek,de nem múlt el teljesen.Gondoltam veszek egy gynoxin-t az egy db-osat,de annyira nem bízok ezekben az 1db-os kúpokban.Orvoshoz jövőhétre van időpontom,de én addig biztos nem fogok így maradna.Nektek be vált ez a gynoxin vagy mit tudnátok ajánlani?júl. 9. 06:52
1/3 anonim válasza:
Canesten 3 darabos bevált. Életemben először volt ilyen problémám és hatott 2 hónapja. Vettem Gynoxin krémet is, hát attól csak véreztem egy sort.
2/3 anonim válasza:
Canesten. Biztos, hogy gomba? Lehet azért nem hatott a kúp, mert nem is gomba volt. Jártam már úgy, hogy azt hittem gomba, vettem Canestent, aztán nem hatott. Elmentem orvoshoz, kiderült, hogy nem is gomba, hanem gyulladás.
3/3 A kérdező kommentje:
Még ezt az egy gyógyszert kipróbálom,aztán ha nem múlik jövőhéten megmondja az orvos.
júl. 9. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!