9 hetes terhes vagyok olyan fejfájásra ébredtem, hogy már x5 hánytam.. vagy melegem van vagy fázok, nem bírok visszaaludni… Valami gyógyszert beszedhetek?
Van orvosod, nőgyógyászod... Hívd fel őket! Szükség esetén pedig tedd oda a feneked...
Szülő vagy immár, több felelősségvállalást!
Itthon voltam szóval nem nyelhettem be semmit. x11 hánytam reggel, azt követően sikerült elaludni. Párom addig beszélt a védőnővel míg aludtam, ha továbbra se marad meg bennem semmi akkor kórház. De senki nem javasol semmit az enyhítésre. Holnapi nap kiderül minden, remélem nem lesz gond 😁(első terhesség, + a családba senki nem volt rosszul) Vérnyomást azt jó, hogy írtad, mert bekell szerezni egy mérőt, biztos ami biztos.
Igen az első kommentelő valószínű nem fogta fel a kérdésem tartalmát, de hála Isten nem az én ismerősöm had élje itt ki magát.
Reméljük az első trimeszter végével ennek is vége lesz. 🤞🏻
Sok sok kitartást, és erőt kívánok.
Dr. Czeizel Endre azt mondta ha erősek a tünetek akkor azt jelenti hogy a pici is erős, nekem nem volt ennyire durva, de mindig ezzel a gondolattal nyugtattam magam.
Illetve szedsz vitamint? Mert az egyik barátnőmnél vitamin csere után megszűnt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!