Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 hete megvan mit tud velem...

3 hete megvan mit tud velem csinálni a nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Sajnos kb 3-4 havonta jön meg, de akkor megvan 2-3 hétig is. Már 20 éves vagyok úgyhogy nem hiszem, hogy már rendeződik magától. Egy nőgyógyász mondta ez és ultrahang alapján, hogy PCOS-em van vagy 5 éve. Már borzasztóan zavar, hogy itt a nyár és ez miatt 3 hétig nem bírok strandra menni, arról nem is beszélve, hogy hogy legyen így normális párkapcsolatom majd..

#PCOS, menstruáció,
júl. 3. 12:15
1 2
 11/20 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Végül mit mondott a doki?
júl. 10. 19:06
 12/20 A kérdező kommentje:
Norcolutot írt, ezt 2x1-et 10 napig kell szedni. Most elmúlt már tőle, utána ha elfogy megjön egy rendes erős vérzés és akkor mennem kell 10-12. nap körül ultrahangra, hogy megnézze a doki van e egyáltalán tüszőérésem.
júl. 10. 20:38
 13/20 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett veled végül? Beállt már?
aug. 17. 12:07
 14/20 A kérdező kommentje:
Július 20-án megjött a gyógyszertől, azóta nem. Kb most kéne majd megjönnie.
aug. 17. 13:04
 15/20 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz meg nem tudtam visszamenni, mert szabadságra ment.
aug. 17. 13:04
 16/20 Sssaszem ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi volt az orvosnál.
aug. 17. 13:50
 17/20 A kérdező kommentje:
Rendben
aug. 17. 16:18
 18/20 Sssaszem ***** válasza:
Kedves Kérdező! Végül mit mondott a doki?
szept. 13. 09:21
 19/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy szedjek fogamzásgátlót..közben utána jártam és endokrinológus ért ehhez a pcos-hoz, már kértem időpontot, de csak novemberre kaptam.
szept. 13. 19:10
 20/20 A kérdező kommentje:
Egyébként ugye júliusban szedtem be a Norcolutot, majd július 20-án megjött tőle és azután most jött meg szeptember 7-én. Szóval magamhoz képest viszonylag hamar megjött most magától és már el is múlt, nem húzódott el a vérzés. Én már ennek is örülnék ha másfél havonta jön meg és megvan 5-6 napig.
szept. 13. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!