Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Forgalomban van Magyarországon...

Forgalomban van Magyarországon a fogamzásgátló implantátum?

Figyelt kérdés

Már másfél éve vérzek a hüvelygyűrűtől alkalmanként, van hogy hónapokat és szeretnék váltani, de mindegyik gyűrűnek ugyan az a hatóanyaga. A tablettát és injekciót nagyon elkerülném, a hormonmentes spirálnak sokkal gyakoribbak a mellékhatásai (rézgyöngy hasonló) hormonosat meg nem adnak ha nem szültél még, úgyhogy igazából az az egy opcióm marad, ha nem akarok kompromisszumot.

Esetleg a környező országokban (Inkább Szlovákia, de esetleg Ausztria) mennyibe kerülhet, ha elérhető?

júl. 2. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Maganban szerintem van. Googlizz.

Amugy ettol is verezgethetsz osszevissza, foleg az elejen honapokig. A masik meg, hogy meg tud boritani mentalisan, es ez nem is olyan nagyon ritka mellekhatas. En ezert vetettem ki, a tablettaval semmi gondom nem volt. (Angliaban kaptam, ott full ingyenes)

júl. 2. 10:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Az eleje nem zavar, de a gyűrűnél 5 év után kezdődött, az úgy már nagyon zavart. Google nem igazán mutatott nekem semmit M.O-ról, ezért kérdeztem itt, de persze megyek az orvossal is konzultálni. Köszi
júl. 2. 11:11
 3/3 qborka ***** válasza:
Hormonos spirált is feltesznek még nem szült nőknek is. pl. Jaydess, ez kis méretű
szept. 8. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!