Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szedjem az ergam cseppet?

Szedjem az ergam cseppet?

Figyelt kérdés

Aki spontán elinduló vetélés miatt kapott ergam cseppet meddig kellett szednetek?

Sajnos nem mondták és azt sem, hogyha lezajlott a vetélés (több mint valoszinuleg, nem tudom mennyire urult ki minden), szedni kell e?

Ma es tegnap is korhazba voltam ikerterhessegnek indult de egyikben sem fejlodott embrio csak a petezsákok nőttek:( kovi ho 8an lenne a muszeres befejezes de mivel nagyon elkezdtem verezni azt mondtak lehet nem lesz szukseg mutetre, leirnatok ha esetleg tortent veletek hasonlo? kinek hogy alakult vegul?

akinek tobb mint 2vetelese volt leirnatok merre mentetek kivizsgalasra?

jún. 28. 17:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Sajnálom.

Hasi uh kellene majd hogy látható legyen ott van e még, addig pedig amíg vérzel, szedni a méhösszehúzót.

Azóta sem kaptál felvilágosítást?

Ha még nem voltál hasonló vizsgálaton, akkor endokrinológiára menj el. Sajnos kezd népbetegség lenni a hormonok nem megfelelő működése , akár tünet nélkül is. Vagy éppen ez a tünet nálad (...)

júl. 2. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!