Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szülés után bent maradt...

Szülés után bent maradt darabok ürültek nektek Ergam cseppel?

Figyelt kérdés
Az orvosom Ergam cseppet írt fel a 6 hetes kontrollon, 9mm szövetdarab maradt bennem. Ma kezdtem el szedni, reménykedem, hogy ezzel távozik. Másnak milyen tapasztalata van? Esetleg sikerült ezután szoptatni még? Sikeres volt a tisztulás? Mit éreztetek és milyen hatása volt?

2023. dec. 18. 21:22
 1/8 anonim válasza:
100%
Nálam hatástalan volt, műtét lett a vége. A műtét után több tejem lett, mint előtte, onnantól pótolni se kellett.
2023. dec. 19. 09:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
En szedtem es ki is urult minden, nem volt szukseg semmi mas beavatkozasra. A tejem sem ment el.
2023. dec. 19. 09:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat! :) azt megkerdezhetem, hogy szules utan hany hettel es meddig/milyen dozisban kellett szednetek? 😊
2023. dec. 19. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, 6 hettel utana es talan 3x 10 cseppet. De az adagolasban egyaltalan nem vagyok biztos. Arra emlekszem hogy rettenetesen keseru es nagyon lassan jott az uvegcsebol. 😅
2023. dec. 19. 13:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt, akkor remelem a 8.heten meg nem vagyok elkesve😭 neked kozben voltak gorcsok vagy az abbahagyas utan tavozott? Vagy hogy vetted eszre? Engem az orvosom 2-3honap mulva rendelt vissza, de szerintem az rohadt keson van🤦🏻‍♀️🫠
2023. dec. 19. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem vagy elkesve, nyugi. En nem gorcsoltem es nem is kellett visszamennem, ha a verzes elmult. Minden rendben van, egy eve szultem lassan. :)
2023. dec. 19. 19:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon koszi a választ🥹❤️azt hittem mindenkepp valami nagy verzesre kell szamitanom amivel tavozik majd a darab🥲

Koszi a megnyugtatast☺️🫶🏼

2023. dec. 19. 21:20
 8/8 anonim válasza:
1-es voltam, a 6 hetes kontrollon derült ki, visszarendeltek kontrollra kb 1 hétre rá, rá következő héten volt a műtét. Műtét után is volt uh.
2023. dec. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!