A menstruációm 5 napja késik,és rosszul is vagyok,például: fej fájás,hányinger,szédülés. Terhes nem vagyok,mert nem voltam fiúval és eddig mindig rendszeres menstruációm volt. Valaki valami tipp?
Hatmilliárd ilyen kérdés volt már, igazán meg lehetne nézni azokat is egy újabb ugyanolyan kérdés helyett.
5 nap nem durva késés. Sok minden okozhatja: betegség (nekem egy csúnyább influenza után 2 hetet késett pl), nem megfelelő táplálkozás (pl ha túl sovány vagy és alig viszel be normális tápanyagokat), vagy szimplán csak stressz.
nálam ugyanez van jelenleg, pedig SOHA korábban ilyen nem volt, max 1 napig tartott
és most már 5 napja be van feszülve az alhasam, olyan kemény mint egy kosárlabda
szúr ott, fáj, mintha éhes lennék, egész nap zabálok, hogy enyhítsem a fájdalmat
a mellem kemény, feszül, és nem jön meg 5. napja... nagyon kellemetlen
aludni meg nem tudok
Megcáfolom az előttem lévőket. Nekem 13 napot késett, elmentem nőgyógyászhoz, aki megállapította a PCOS-t, illetve cisztát a petefészkemben ami nem járt nálam fájdalommal.
Ha teheted menj el egy konzultációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!