Mi lehet ez?(a többi lent)
Figyelt kérdés
Visszatérő felfázásom vagy fertőzésem volt(egy orvos se tudja megmondani, mert 4 közül egyik se vizsgált meg). De kaptam rá vaginális kúpot és antibiotikumot(3000 mg-1x1 adag, vagyis egyszerre kellett be egyen az egészet). Na ez kb 10 napja volt. Most viszont hirtelen előjött valami hideg folyás. Megijedtem, hogy mivel percenként mentem WC-re, visszatért a felfázásom/ fertőzésem, de ez nem olyan volt. Ez most jól esik, mintha kiürülne onnan minden. Hideg is, nem fáj, szóval fogalmam sincs ez micsoda, mert ilyenem még nem volt. Viszont azt olvastam, hogy 10 nap elteltével ez nem lehet az antibiotikum hatása. Akkor vajon mi?jún. 24. 15:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!