Fogamzásgátlót kiadják recept nélkül, ha megígérem,
hogy kedden beviszem a receptet?
11/18 A kérdező kommentje:
Vasárnap és hétfőn hova menjek? Ügyeletről sokkal komolyabb bajjal elhajtottak már sajnos:( Háziorvos hol rendel vasárnap és hétfőn? Vagy akár körzeti nődoki? Magándokihoz járok, soha nem mennék körzetihez nőgyógyászhoz. Házorvoshoz elmegyek kedden, ott megvan hogy felírta a receptet, de ő is kedden rendel először.
12/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok éretlen, nem kell kioktatni, elmúltam 12 éves. Kaptam már meg gyógyszert recept nélkül, amikor nagyimnak kellett és kiadták, senkinek nem került az állásába, csak akkor ismert a gyógyszerész.
Úgy szeretem, hogy itt mindenki olyan okos és tökéletes és még soha senki nem hibázott semmiben:(
Szia..én nem okoskodom..nem is szeretnélek kioktatni..de mi lene,ha egy hónapig most mással védekeznétek..esetleg gumi..vagy egyéb módszer...hagyol egy hónap szünetet..majd a következőben elkezded szedni rendesen.Úgyis szoktak hagyni időnként szünetet a fogigátló szedése közben!
Recept nélkül pedig szerintem nem sok esélyed van..mint előttem is írták..szabályok vannak,és nekik ezt be kell tartani..főleg,hogy nem is ismerős a gyógyszertáros,akinél a gyógyszert ki szeretnéd váltani!
2010. okt. 30. 21:57
14/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálom holnap, aztán majd meglátjuk. Szünetet nem nagyon szeretnék tartani, annyira nem szedem régen. A párom nem bírja a gumit, szóva ez kiesett. De azon gondolkodtam, hogy lehet hogy ez jel? Soha nem hagyok el semmit, ez mégis elveszett. A múltkor beszélgettünk a párommal, hogy mi lenne ha abbahagynánk a védekezést és jöhetne a baba. Majd alakul:)
Akkor szorítok a babáért..hátha valóban egy jel volt..egyébként még eszembe jutott,hogy talán az ügyeleten..ha esetleg kifogsz egy olyan orvost..talán felírja neked..bár az ügyeleti orvosok nem ezért vannak..de talán van némi esély...ha meg tényleg szeretnétek babát..akor pedig rajta!!Az anyaság a legyszebb hivatás!!:))))Előző válaszoló voltam...
2010. okt. 30. 22:05
16/18 A kérdező kommentje:
Ügyelettel nem is próbálkozom, tüdőgyulladással is hajtottak már el, ezzel be sem megyek. Köszi a segítséget!
a húgomnak visszaadták a receptet kiváltás után, hogy jó lesz ez legközelebb is. falun lakik... egy hétig nevettem rajta :)))
2010. okt. 31. 15:48
18/18 A kérdező kommentje:
Az első gyógyszertárban megkaptam, ahova ismeretlenül bementem. Ennyit arról, hogy az állását kockáztatja és ezer százalék, hogy nem adják ki. A segítő válaszokat köszönöm, az észosztóknak és kioktatóknak pedig kívánom, hogy épp annyi segítséget kapjanak ezen az oldalon, amennyit ők is adnak.
Kapcsolódó kérdések: