Túrázás közben tampon cserekor elég lesz az alkoholos kézfertőtlenítő?
Figyelt kérdés
Ha otthon vagyok, tampon csere előtt antibakteriális szappannal, és forró vízzel alaposan megmosom a kezem, és aztán még alaposan alkoholos kézfertőtlenítővel bekenem. De most ugye csak azzal tudok sterilizálni, és félek, hogy nem lesz elég, és elkapok valamit.jún. 18. 20:31
11/12 anonim válasza:
En csak a “borzalmas otletre” reagaltam. 🙂
12/12 anonim válasza:
#8 "Gondolom a kérdező nem véletlenül nem betétezik."
Akkor írja bele a kérdésbe, hogy az nem opció neki. :) Mint láthatod, nem egyedül nekem jutott eszembe, hanem más válaszolóknak is.
Amúgy miért gondolod borzalmas ötletnek 'kinti, mozgós' programhoz a betétet, 6-os? Mondjuk a túrázás jellege sem mindegy, hogy most hegymászásról van szó, vagy csak ilyen laza síkterepi erdei sétáról. Utóbbihoz jó a betét.
Egyébként a kehely az még szintén jó lehet, azt egyáltalán nem kell cserélni, mert 10-12 órát is kibír - bár itt is ugyanúgy kérdés, hogy opció-e a kérdezőnek. Ha még soha nem használta, biztos nem a túrán fogja először...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!