Lehetek terhes? 16L
Figyelt kérdés
Bénáztam és először fordítva próbáltam felhúzni a gumit. Ugye mondják hogy az előváladékban már lehet sperma, a barátomnak pedig elég sok van. De az óvszereket meg elvileg bevonják ilyen spermicid anyaggal, nem? Másnap megjött a menstruációm. Mekkora az esély? Ott ilyen max 10 mpig probáltam fordítva felhúzni, majd megfordítottam és felhúztam neki a gumit rendesen, (akkor még csak előváladéka volt valamennyi) majd szexeltünk.jún. 17. 12:45
1/9 A kérdező kommentje:
Vannak akik nem is használnak gumit, csak próbálják időben kihúzni és szerencséjük van. Nekem se lesz ebből bajom, ugye?
jún. 17. 12:48
3/9 anonim válasza:
Most az rajtad amugy nem segit, ha masnak szerencseje van :D
De nem, ennyitol nem lesz baj.
4/9 anonim válasza:
Nem lehet biztosan azt állítani, hogy nem. Fiatalok, érettek. Bármi megeshet.
6/9 anonim válasza:
Ha másnap megjött, akkor nem vagy terhes... 🙄
7/9 anonim válasza:
6-os, miért ne lehetne terhes? Jézusom...
8/9 anonim válasza:
"csak próbálják időben kihúzni és szerencséjük van."
Tesómnak nem volt, az előváladéktól esett teherbe. 17 éves korában mehetett abortuszra. De ez még a '90-es években volt, azóta két gyerkőc boldog édesanyja.
9/9 anonim válasza:
4-es vagyok.
Amit 8as ír. -Na ugye ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!