Milyen erzes szettenni a labatokat nogyogyasz elott ? Nem vagytok szegyelosek?
Pont olyan, mintha fogod magad és elmész proktológushoz, aki a végbeledet vizsgálja.
Nyilván kellemetlen, de ha problémád van az csak így orvosolható.
#4 nem csak a ferfiak seggébe dugnak csövet...
A másik meg a kerdező biztos nem nő és ldgyszi a perverziódat ne itt éld ki.
Egyik vizsgálat sem kellemes szerintem. Ki, hogy éli meg...fontos a szűrővizsgálat ezért azt a pár percet ki lehet bírni.
Nekem is volt vastagbél és gyomortükrözésem is. Szar volt, de kibírtam, nőgyógyászhoz is rendszeresen járok, nem jellemes de kibírom. Ugyanúgy az eves bőrgyogyaszatot is meg a fogászatot is és az emlővizsgálatot. Inkább évi néhány perc, mint később a szenvedés, esetenként.
Ezt férfi írta ki, ez egyértelmű.
"milyen érzés széttenni a lábadat!" nő nem fogalmaz így egy vizsgálat kapcsán.
De ha nem tudnád, akkor most elmondom: életünk legjobb élménye, felizgulunk és amikor "megujjaz", az a legjobb, orgazmus a köbön.
Jézusom... :(
Szia! Én először 16 évesen mentem el nőgyógyászhoz. Nagyon izgultam, hogy mi fog történni. Igazából nem attól tartottam,hogy egy vadidegen férfi fog vizsgálni, hanem az egész dologtól, mert új helyzet volt számomra.
Most már 30 évesen egyáltalán nem tartom kellemetlennek ezt a helyzetet.
Ha nagyon izgulsz, amikor "felfekszel "a vizsgalora kérj pár másodperc szusszanast, mondd meg,hogy izgulsz. Hunyd be a szemed és próbálj lazítani. Nekem ez vált be. :)
Prosztatamasszázs... Közben a doktorbácsit felhívja egy biztosítási ügynök. Ezalatt a nővérke párizsis zsemlét fogyaszt és a kórlapos néni háromszor is benéz. Majd folytatódik a vizsgálat.
"Kellemetlen leszek" - szól a doki. Csillagokat látsz és magad alá "élvezel". A combodon is folyik. Kapsz papírtörlőt, hogy letakarítsd magadról. Utána minden lépés fájdalmas és így mész vizeletet leadni.
Mindez egy balatoni fürdés fertőzött vízben utózöngéje nyomán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!