Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen erzes szettenni a...

Milyen erzes szettenni a labatokat nogyogyasz elott ? Nem vagytok szegyelosek?

Figyelt kérdés
jún. 16. 20:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Mindenkinek olyan érzés, amilyet nevelt belé a környezet.
jún. 16. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Idétlen érzés, de ott erre van szükség. Kb olyan, mint hogy a zsúfolt buszon elviseled a hozzádsimuló embert, de ha az üres utcán rádmászna, rendőrt hívnál.
jún. 16. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Pont olyan, mintha fogod magad és elmész proktológushoz, aki a végbeledet vizsgálja.

Nyilván kellemetlen, de ha problémád van az csak így orvosolható.

jún. 16. 21:40
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
én átéltem egy sztk-s béltükrözést, semmi altatás, bódítás, nem hiszem hogy rosszabb lenne nőknek ez a helyzet mintha pasiként a seggedbe próbálnak felvezetni egy csövet
jún. 16. 23:09
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Ezt a kérdést sem nő írta ki...
jún. 16. 23:52
 6/13 anonim ***** válasza:
66%

#4 nem csak a ferfiak seggébe dugnak csövet...

A másik meg a kerdező biztos nem nő és ldgyszi a perverziódat ne itt éld ki.

Egyik vizsgálat sem kellemes szerintem. Ki, hogy éli meg...fontos a szűrővizsgálat ezért azt a pár percet ki lehet bírni.

Nekem is volt vastagbél és gyomortükrözésem is. Szar volt, de kibírtam, nőgyógyászhoz is rendszeresen járok, nem jellemes de kibírom. Ugyanúgy az eves bőrgyogyaszatot is meg a fogászatot is és az emlővizsgálatot. Inkább évi néhány perc, mint később a szenvedés, esetenként.

jún. 17. 01:44
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Ez a kérdés omg. Senki sem azért jár nődokihoz hogy ott èlvezkedjen. Szóval kellemetlen, de az egészség miatt el kell járni. Ha panasz van akkor meg muszáj.
jún. 17. 10:24
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Ezt férfi írta ki, ez egyértelmű.

"milyen érzés széttenni a lábadat!" nő nem fogalmaz így egy vizsgálat kapcsán.

De ha nem tudnád, akkor most elmondom: életünk legjobb élménye, felizgulunk és amikor "megujjaz", az a legjobb, orgazmus a köbön.

Jézusom... :(

jún. 17. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én először 16 évesen mentem el nőgyógyászhoz. Nagyon izgultam, hogy mi fog történni. Igazából nem attól tartottam,hogy egy vadidegen férfi fog vizsgálni, hanem az egész dologtól, mert új helyzet volt számomra.

Most már 30 évesen egyáltalán nem tartom kellemetlennek ezt a helyzetet.

Ha nagyon izgulsz, amikor "felfekszel "a vizsgalora kérj pár másodperc szusszanast, mondd meg,hogy izgulsz. Hunyd be a szemed és próbálj lazítani. Nekem ez vált be. :)

jún. 18. 13:04
 10/13 anonim válasza:
100%

Prosztatamasszázs... Közben a doktorbácsit felhívja egy biztosítási ügynök. Ezalatt a nővérke párizsis zsemlét fogyaszt és a kórlapos néni háromszor is benéz. Majd folytatódik a vizsgálat.

"Kellemetlen leszek" - szól a doki. Csillagokat látsz és magad alá "élvezel". A combodon is folyik. Kapsz papírtörlőt, hogy letakarítsd magadról. Utána minden lépés fájdalmas és így mész vizeletet leadni.

Mindez egy balatoni fürdés fertőzött vízben utózöngéje nyomán.

jún. 19. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!