Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 10 napja voltam a párommal...

10 napja voltam a párommal ovszerrel védekeztünk ellenőriztuk az óvszert jó volt.?

Figyelt kérdés

Viszont enyhén fáj az alhasam és a Derekem is egy hét múlva lenne esedékes a mensim.

Leci segítsetek

jún. 10. 17:28
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
És akkor most mi a kérdés? A terhességnek nem ezek a tünetei, de ha biztosra akarsz menni, akkor ha nem jön meg csinálj egy tesztet, Rossmannban lehet kapni.
jún. 10. 18:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom mik a terhesseg tünetei van már egy gyermekem csak kíváncsi voltam. A kérdés pedig hogy lehet e 10nap után érezni a beagyazodast mert nekem az elsővel nem éreztem semmit.
jún. 11. 15:06
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem releváns ez az érzet, mert egy terhességet csak teszt tud megállapítani, vagy bizonyos idő múlva ultrahang vizsgálat. Az, hogy ki mit érez, az nem számít semmit, aki érzi, annak is csak utólag realizálódik, hogy amit érzett az egy beágyazódás volt.
jún. 12. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!