Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első nőgyógyászati kivizsgálás...

Első nőgyógyászati kivizsgálás előtti/közbeni tippek?

Figyelt kérdés

Nemsokára megyek először nőgyógyászhoz. Izgulok kicsit, ráadásul férfi orvoshoz fogok menni. Nem kellemetlen ez?

Előtte kell valamit odalent csinálnom? Van valami tippetek vagy javaslatotok hogy mit csináljak?

2024. jún. 9. 06:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Furodj meg otthon. De mas egyeb nem kell. Ja de szerintem vagy ruhaban menj vagy egy olyan hosszu felsoben, ami takarja a feneked. Mert kicsit kenyelmesebb nem pucer fenekkel atsetalni az oltozotol a viazsgalo asztalig. Ami persze csak par lepes altalaban, nincs olyan messze, de komfortosabb na.

Nyilvan nem eletem legjobb dolga nogyogyaszhoz jarni, de abszolut tulelheto. Ha mondhatok valami biztatot a ferfi orvoskkal kapcsolatban, nekem eddig csak jo tapasztalatom van veluk. Ellenben a nokkel kevesbe. Bunkok voltak es fajdalmasan vizsgaltak. Nyilvan ez csak az en tapasztalatom es nem mindenki ilyen, de en sajnos igy jartam 😅

2024. jún. 9. 06:32
 2/11 anonim ***** válasza:
9%
Azért egy borotválkozás se árthat.
2024. jún. 9. 07:52
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Lehet borotvalkozni, de ez nem egy kotelezo elem. Az orvost nem erdekli.
2024. jún. 9. 09:18
 4/11 A kérdező kommentje:
kerem szepen a perverz kib4szott trollok hagyjanak mar engem beken. 3. ember irogat mar nekem hogy "jaj mi van budos vagy odalent" vagy hogy "megmosod a pųnadat elotte?". nem random perverz ferfiaktol kertem valaszokat, akik azzal fenyegetnek hogy leszedik az ip cimem es kib4sznak az oldalrol vele. koszi, puszi.
2024. jún. 10. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Uramisten, szegeny :((

Sajnalom kerdezo, sok a beteg allat.

2024. jún. 10. 20:16
 6/11 A kérdező kommentje:
lelki támogatást páromtól fogok majd kapni, aki elkísér majd, mivel egyedül nem nagyon merek elmenni. remélem nem lesz annyira gáz. magánba megyek, 30 ezer lesz egy 20 perces vizsgálat. csak nem fog annyira fájni vagy valami.
2024. jún. 10. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Maga a vizsgalat nem faj, max kellemetlen egy picit, mert hideg a kacsa meg fura erzes hogy ott matat.

Illetve mondjuk a rakszures egy sarkalatos pont lehet, na azt lehet fajdalmasan csinalni. De ha normalis az orvos,max egy pici csipest erzel vagy annyit se.

2024. jún. 10. 20:19
 8/11 A kérdező kommentje:

nem is ertem. ok meg bezzeg prosztatat nezetni nem mennek mert b*zis.

2024. jún. 10. 20:20
 9/11 A kérdező kommentje:

nem tudom pontosan mi van benne ebben az "alapcsomagban". beszélgetésről meg ultrahangról tudok, bár utóbbiban nem vagyok túl biztos. rákszűrésnél mintát is vesznek nem? megkaparnak aztán vérzik elvileg azt hiszem.

2024. jún. 10. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Igen, kicsit megkaparjak, az a resze kellemetlen vagy fajdalmas, ha nem eleg ovatos az orvos. Pici verzes lehet, de nekem az meg soha nem volt utana.
2024. jún. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!