Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lent fáj/viszket/duzzadt?

Lent fáj/viszket/duzzadt?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt kezdődött az egész. Nővéremnek a stressz miatt állítólag többször is előjön de neki nem ennyire durván és a gyógyszerrel gyorsan el is múlik. Szóval lehetséges nem is ugyan az a probléma velem. Azt is mondta mikor megjön javulnia kellene.

Tegnap meg is vettük rá a gyógyszert viszont pont megjött a menstruációm ezért nem tudtam használni.

Viszont mikor megjött, nem hogy jobb lett volna, de talán rosszabb is. Nagyon érzékeny, viszket és fáj. Valamint a szeméremajkakon és hüvelybemeneten most kis duzzanatokat/ csápokat vettem észre.

Valamint nem igazán tudom mitől lehet. Nyilvános wckre járok, de lehet hogy a vizsgák miatti stressz nekem is?

Valakinek hasonló tapasztalata? Ez több lehet mint egy fertőzés?

N/20

jún. 7. 22:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán gomba. Canestent vettél? A kenőcsöt használhatod menzesz alatt is a külső részeken.
jún. 7. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen azt és a kenőcsöt tegnap este óta használom is. De egyszerűen elviselhetetlen. Tegnap is hajnali 1 körül tudtam elaludni miatta és már fél6kor ébren is voltam :/
jún. 8. 00:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Azonnal sipirc be a legközelebbi nőgyógyászati ügyeletre kenetet vetetni. Ez nem vicc, ez lehet komoly fertőzés is.
jún. 8. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, szerintem is nőgyógyász kell ha nem hat a canesten.
jún. 8. 13:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ és tudom nem vicc, de mint írtam megjött úgyhogy nem igazán tudok csak úgy elrohanni vizsgálatra ebben a pillanatban.

A tegnapi nap szörnyű volt, de a mai nap sokkal jobb volt már azért. Lehet még csak most kezdett el hatni.

jún. 8. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Én is így jártam. Felszedtem egy gombát, és mellé szemölcsöket. Ez lehet egy alacsony kockázatú hpv is, vagy egy baci/gomba aktivált neked egy vesztibuláris papillomatózist, tehát genetikailag ilyen neked ott, csak ez később alakul ki általában, és életre szóló. Nem tűnnek el, de ártalmatlanok.

Dokihoz nem árt elmenni. De szerintem egy bőrgyógyász is meg tud nézni, ők több ilyent látnak. Engem is oda küldtek tovább. Ne pánikolj miatta.

jún. 9. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem baj ha éppen menstruálsz, azért hívd fel az ügyeletet. Legfeljebb nem kúpot kapsz, hanem tablettát.
jún. 9. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jún. 11. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!